Sparring

Som medlem af Haderslev Erhvervsråd får du gratis, individuel erhvervsservice med vejledning, sparring, information og kontaktformidling.

Sparring og udvikling

Som medlem af Haderslev Erhvervsråd får du gratis, individuel erhvervsservice med vejledning, sparring, information og kontaktformidling.

Vi tilbyder flere former for erhvervssparring:

  • Personlig sparring med en af vores konsulenter
  • Mentorordninger

Erhvervssparring til dig og din virksomhed

Vær med HER
Som medlem af Haderslev Erhvervsråd kan du, udover at deltage i alle andre arrangementer, også få sparring og inspiration til din virksomhed. Iværksættere kan gratis blive medlem af Haderslev Erhvervsråd det år virksomheden er etableret plus det efterfølgende kalenderår.

Få en mentor eller bliv det for en anden

Både hvis du godt kunne bruge en mentor, eller hvis du gerne vil være mentor for en anden erhvervsdrivende, så tøv ikke med at kontakte os, så du kan tage det næste skridt i din karriere.

Bliv mentor
Lønnen er det udbytte som arbejdet med at udnytte din egen erfaring i en sprudlende energisk sparringsgruppe giver. Spørg lige dig selv: Hvem hjalp dig, da du startede? Eller stod du og manglede den hjælp, som en dialog med en erfaren ville have givet dig?

Du får i øvrigt ikke bare tak og masser af energi til gengæld, men ofte også tips og ny erfaring, som du selv kan bruge. Det er det spændende ved at være i en sparringsgruppe eller i interaktion med en, der er på et tidligere step i virksomhedsudviklingen end dig, hvor I har forskellig baggrund og dermed også forskellig viden og meninger. Det kan derfor også være med til at udfordre og rykke dig.